Κατασκευές

Ειδικές Κατασκευές με Κορνίζες

Ειδικές κατασκευές με κορνίζα, ένας τομέας που η εμπειρία και η γνώση μας στις κορνίζες μπορεί να σας προσφέρει το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα.

Κατασκευές για να αναδείξουμε και να προστατεύσουμε  από τα πιο απλά μέχρι τα πιο ιδιαίτερα, υπέροχα αντικείμενα και δημιουργίες που έχετε, όπως πτυχία, μετάλλια, κεντήματα, στολές, πάπυρους, αθλητικά αναμνηστικά, αντικείμενα που φέρατε από κάποιο ταξίδι σας και άλλα πολλά.

Έχουμε προτάσεις για  υπέροχες γαμήλιες κατασκευές, με τα αναμνηστικά του γάμου σας σε συνδυασμό με τους χρωματισμούς και τα υλικά που εσείς προτιμάτε, αλλά και αντικείμενα που έχουν σημαντική σημασία για εσάς, όπως για παράδειγμα τα πρώτα παπουτσάκια του μωρού σας, τα πρώτα μαχαιροπίρουνα του εστιατορίου σας, Αγιογραφίες, παλαιά αντικείμενα, συλλεκτικά κομμάτια, κ.α.

Οι κατασκευές μας είναι 100% χειροποίητες με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Όλα τα αντικείμενα που μας φέρνετε να τοποθετήσουμε σε κορνίζες, στερεώνονται, με ειδικά για την κάθε περίπτωση υλικά ,έτσι ώστε τα αντικείμενα σας να παραμένουν ανέπαφα και οποιαδήποτε στιγμή να μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Σε όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε ειδικά αντιόξινα πασπαρτού των μεγαλυτέρων εργοστασίων παγκοσμίως όπως η  Nielsen & Bainbridge η Crescent και η Scappi Cartoni .

Όπου είναι απαραίτητο, χρησιμοποιούμε ειδικά τζάμια (μουσειακό τζάμι), τα οποία προσφέρουν ιδιαίτερη διαύγεια με σχεδόν μηδενική Αντανάκλαση καθώς και προστασία από τις ακτίνες UV μέχρι και 99%.

Ειδικές Κατασκευές με Plexiglass

Εάν θέλετε να αποφύγετε την κορνίζα και να δημιουργήστε κάτι πιο μοντέρνας αισθητικής για τον χώρο σας,
σας  προτείνουμε λύσεις τοποθετώντας το αντικείμενο σας
σε κουτί από plexiglass.

Χρησιμοποιούμε ανώτερης ποιότητας Ευρωπαϊκό Plexiglass, για να αναδείξουμε και να προστατεύσουμε τα αντικείμενα σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες  πληροφορίες.

Η πραγματική εικόνα αυτών των έργων είναι σαφώς
πολύ καλύτερη σε σχέση με τις φωτογραφίες,
που δεν αποδίδουν πιστά την ομορφιά
αυτών των ειδικών κατασκευών.

Κάνε εγγραφή και Κέρδισε..

-10% ΕΚΠΤΩΣΗ στην πρώτη σου αγορά!